Auto zona NOVA TOYOTA YARIS

Genijalno pakiranje malogVelikog japanca

  • Autor: tportal.hr
  • 20.10.2011 15:16:13
  • 19.10.2011 11:33:38

Istina je da izgled privlači pozornost, no samo izgled nije dovoljan … Nova Toyota Yaris, vozilo je vrhunske kvalitete s inteligentnom tehnologijom i profinjenim dizajnom. Yaris posjeduje sve snažne atribute prethodne generacije omiljene zbog prostrane unutrašnjosti, praktičnosti, štedljivih motora i izdržljivosti. I još više od toga, novi je Yaris dinamičniji, prostraniji, s višom razinom kvalitete i bogatijom opremom, te ga odsada karakterizira i cjenovno dostupna multimedija

Kompaktan i samouvjeren, ovaj gradski automobil iznimno je spretan i okretan, vodeći u klasi s radijusom okretanja kotača od samo 4,7 metara, zasigurno može poboljšati kvalitetu življenja u gradskim zonama. Bez obzira na kompaktne dimenzije vanjštine, prostor za putnike u novom vozilu Yarisa nije nimalo skučen, a tu je i obilje prtljažnog prostora te djeljiva stražnja klupa koju je moguće u potpunosti preklopiti.

Na volju svakom vozaču su 3 genijalna motora; 1,0-litreni ili 1,33-litreni benzinski motor te 1,4-litreni D-4D, usklađeni s europskom normom Euro V. Sva tri motora opremljena su sustavom Toyota Optimal Drive kako bi se osigurao maksimum uživanja u sportskim performansama ili se omogućila vožnja uz minimalnu potrošnju goriva i niske emisije CO2. U prilog tome valja istaknuti 6 brzinski ručni mjenjač i indikator za promjenu stupnja prijenosa, koji upozorava vozača kada treba prebaciti u višu ili nižu brzinu, kako bi se osigurala najmanja potrošnja goriva.

 Kao i svoji prethodnici, novi Yaris dizajniran je kako bi osigurao najviše razine aktivne i pasivne sigurnosti te zaštite pješaka. Nova generacija Yarisa donosi više vrijednosti za uložen novac.

Yaris je u ponudi s četiri razine opreme, te osigurava obilje opreme već u osnovnom paketu. No valja istaknuti Touch & Go – jedinstveni multimedijski sustav sa zaslonom osjetljivim na dodir. Odvezite se na pravu adresu uz pomoć navigacije, olakšajte parkiranje uz pomoć kamere za vožnju unatrag ili se pomoću vašeg pametnog telefona spojite na Internet, čitajte i odgovarajte na SMS poruke, slušajte glazbu i uživajte.

S 5 godina jamstva bez ograničenja uz beskompromisan nivo sigurnost, Yaris je apsolutni pobjednik u kvaliteti!

A to je tek početak… provjerite u Toyota salonima zašto je novi Yaris, najpametniji do sada!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Skrivanje policijskih kamera služi za: