tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+9
Pula
+15
Rijeka
+14
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+16

INTERVJU: NEBOJŠA GLOGOVAC

U glumi moraš biti snažan karakter, inače te nema

Nebojša Glogovac, koji u filmu 'Kenjac' Antonija Nuića igra glavnu ulogu, u videointervjuu za tportal govori o suradnji s Nuićem i ekipom filma, o samom filmu i glumi općenito

Datum objave:
15.8.2009 10:00

Zadnja izmjena:
15.8.2009 9:39

Velikom srpskom glumcu Nebojši Glogovcu, koji je glumio u srpskim hitovima Bure baruta, Do koske i mnogim drugim filmovima, rad na Kenjcu prva je suradnja s hrvatskom filmskom ekipom. U intervjuu govori kako se povezao s Antonijom Nuićem, o dojmovima sa snimanja te o radu s velikanima hrvatskog glumišta Tonkom Lonzom i Kikijem Kaporom. Glogovac također govori i o samom filmu 'Kenjac' te društvenoj pozadini priče.

Pogledajte i poslušajte i što srpska filmska zvijezda misli o slavi te gdje crpi stvarne motive za glumu, po kojem ključu bira uloge i kako zadržava odmak od likova u koje, igrajući ih na sceni ili u filmovima, duboko uranja.

Pogledajte videointervju s Nebojšom Glogovcem:

 

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Pratite li zbivanja na Sarajevo Film Festivalu?
Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr