NAGRADNJAČA

Osvojite roman 'Novi početak' - dobitnici

08.08.2011 u 11:31

Bionic
Reading

Profil i tportal.hr su za svoje čitatelje pripremili tri primjerka romana 'Novi početak' britanskog autora Tonyja Parsonsa

Nakon što u četrdesetdrugoj godini doživi srčani udar, Georgeu Baileyju presađuju srce devetnaestogodišnjaka – i sve se odjednom mijenja! On postaje najbolji prijatelj svoje maloljetne djece, a ne strogi otac koji kontrolira svaki njihov pokret. George Bailey želi ponovno promijeniti svijet, ali nakon nekog vremena otkriva da ponovo biti mlad nije baš toliko zabavno – i sad više od svega na svijetu želi svoj stari život.

Tony Parsons britanski je novinar, a trenutačno i jedan od najpopularnijih svjetskih pisaca. Karijeru je započeo 70-ih godina kao glazbeni kritičar u NME-u, najutjecajnijem britanskom glazbenom časopisu. Devedesetih godina postao je i jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u BBC-ovoj emisiji 'The Late show', a trenutno radi kao kolumnist Daily Mirrora. Iako je planetarnu popularnost stekao romanom 'Muškarac i dječak', koji je prodan u više od dva milijuna primjeraka u 36 zemalja diljem svijeta, a za koji je 1999. osvojio i britansku nagradu za knjigu godine, Tony Parsons je autor i nekoliko vrlo zapaženih romana kao što su 'Za moju dragu', 'Muž i žena', 'Obitelj', 'Priče naše mladosti' i 'Moja najdraža supruga'.

Knjigu su osvojile:

Ivana Fider
Marijana Zrnčević
Snježana Komar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.