Kazalište KAZALIŠNA UTAKMICA

Traže se rasplesane nogometašice

  • Autor: S. F.
  • 17.2.2009 16:00:53
  • 17.2.2009 15:00:00

Montažstroj i Plesni centar Tala započeli su s pripremama za nogometno-plesni spektakl pod nazivom 'Srce moje kuca za nju' te organiziraju veliku audiciju za okupljanje ženske reprezentacije

Predstava 'Srce moje kuca za nju' je zamišljena kao plesna rekonstrukcija povijesne pobjede nogometne reprezentacije Hrvatske nad reprezentacijom Engleske na Wembleyju rezultatom 3:2.

Za okupljanje hrvatske ženske reprezentacije organizira se velika audicija, a prvi kvalifikacijski ciklus održat će se 21. i 22. veljače 2009. u 9 sati u prostorijama kina Europa. Tim se povodom pozivaju sve žene, bez obzira na dob, nacionalnost ili kondicijsku pripremljenost, koje su spremne izaći iz zaleđa, pokazati svoje kvalitete te sudjelovati u ovom jedinstvenom pothvatu.

Izbornik zadužen za prepoznavanje i otkrivanje plesnih potencijala kod kandidatkinja je Borut Šeparović, a njegov stručni stožer čine Tamara Čurić, Larisa Lipovac i Roberta Milevoj. Sve odabrane očekuju šestomjesečne pripreme u vidu iscrpnih treninga, no i zabavnih programa sa završnim dvotjednim pripremama na Jadranskoj obali u kolovozu. Pripreme se šalju putem internetske stranice projekta, a više informacija dostupno je na stranicama kazališta Montažstroj.

Ženska nogometno-plesna reprezentacija istrčat će na pozornicu HNK Zagreb u rujnu 2009.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još