Kazalište MOBITEL GA IZBACIO IZ TAKTA

Gledatelj snimio Jackmana kako prekida predstavu

  • Autor: A. S.
  • 29.9.2009 9:35:04
  • 29.9.2009 8:00:00

Australskog glumca Hugha Jackmana jedan gledatelj snimio je kamerom kako prekida predstavu u kojoj glumi zajedno s 'Jamesom Bondom' Danielom Craigom na Broadwayu. Zbog zvonjave mobitela u gledalištu, Jackman se iznervirao i nakratko prekinuo predstavu

Premda se na svakom ulazu u kino, kazalište, koncertnu dvoranu i slična mjesta velikim slovima upozorava posjetitelje da ugase mobitele, nekima ni to ne koristi.

Jackmanov susret s mobitelom u kazalištu
Na svojoj su koži to osjetili Hugh Jackman i Daniel Craig koji zajedno glume u brodvejskoj predstavi 'A Steady Rain'. Stranica TMZ.com objavila je video koji je očito snimio jedan od posjetitelja kazališta.

Na snimci se vidi kako Hugh Jackman gubi koncentraciju i obraća se posjetitelju: 'Hoćeš li se javiti?' Premda se publika nasmijala na reakciju glumca, zvonjava ne prestaje, a Jackman se već iznerviran opet obraća dotičnom gospodinu: 'Daj, samo ga ugasi više!'

Međutim, situacija se ne smiruje odmah, glumac ubrzanim hodom prelazi daske kazališta Gerald Schoenfeld gore-dole, pa se nakon minute uživljava ponovno u lika. Prekid se dogodio tijekom važnog i emotivnog dijela predstave u kojem Jackmanov lik, policajac iz Chicaga, iznosi uspomene koje ga proganjaju.

'A Steady Rain' drama je Keitha Huffa o zategnutom odnosu između dvojice policajaca, premijerno izvedena 10. rujna. Jackman je osvojio nagradu Tony 2004. za nastup u mjuziklu Petera Allena 'The Boy from Oz', a  Craigu je ovo kazališni debi.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još