NAGRADNJAČE

Osvojite nagrade iz komedije 'Zašto baš on?'

27.12.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Nevjerojatan duo James Franco i Bryan Cranston nasmijati će vas do suza u hit komediji 'Zašto baš on?'

Od trenutka kad se rodi, kći muškarcu postaje središte svemira. Pružaš joj ljubav, ohrabrenje. Gledaš kako odrasta u snažnu, samopouzdanu ženu. A onda se jednog dana susretneš licem u lice s ljubavi njezinog života.

James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu koji se zaljubljuje u kćer prezaštitnički nastrojenog muškarca. Ovo je urnebesna komedija o klasičnoj priči strogog oca koji upoznaje dečka svoje kćeri kojeg (naravno) ne odobrava.

Za vrijeme praznika, Ned (Bryan Cranston), zaštitnički nastrojen otac i njegova obitelj dolaze u posjet kćeri na Stanford, gdje on upoznaje svoju najveću noćnu moru: njezinog dobroćudnog, socijalno zaostalog, izrazito bogatog dečka, Lairda (James Franco). Ograničeni Ned misli da Laird, nije dovoljno dobar za njegovu kćer te pokušava shvatiti što ona vidi u njemu. Jednostrano suparništvo — Nedov napadaj panike — eskalira kada shvati da Laird namjerava zaprositi njegovu kći za Božić.

Režiju potpisuje John Hamburg, producenti su Shawn Levy, Ben Stiller, Jonah Hill i Dan Levine. Uz James Francoa i Bryana Cranstona u filmu glumi i Zoey Deutch koju znamo iz hita Djedica pušten s lanca.

Hit komediju 'Zašto baš on?', u distribuciji Blitza, pogledajte od 22. prosinca u svim kinima.

Blitz čitateljima tportala poklanja dvije ženske majice, dvije muške majice i jednu torbu, a dobitnici su Anđelka Haludek (torba), Jadran Franin (muška i ženska majica) i Natalija Peti (muška i ženska majica).