POGLEDAJTE FORŠPAN

Vin Diesel na kušnji, sudbina 'Žestokih' u rukama Charlize Theron

12.12.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Tek što su se smirili, ili barem pronašli privid normalnog života, tajanstvena žena (Charlize Theron) zavodi Doma (Vin Diesel) i mami ga u svijet kriminala. Suočen s kušnjama, tim 'Brzih i žestokih' našao se na najvećem testu do sada

Svijetu prijeti kaos, a elitnim snagama gubitak čovjeka koji je od njih stvorio obitelj. U potjeri za anarhistima tragove svojih guma ostavit će diljem globusa, od obala Kube, preko ulica New Yorka pa sve do nepreglednih ledenih ravnica arktičkog Barentsovog mora.

Sedmi nastavak franšize iz 2015. jedan je od filmova koji je najbrže zaradio milijardu dolara u povijesti box officea, dok na listi najvećih svjetskih naslova svih vremena zauzima šesto mjesto. Može li osmi nastavak ponoviti uspjeh, znat će se u proljeće sljedeće godine.

Nakon tragične smrti glumca Paula Walkera Universal je najavio da njegova smrt neće biti ekranizirana u osmom nastavku serijala. Umjesto toga lik Briana O'Connora kojega je glumio jednostavno će se povući.

The Fate of the Furious (Sudbina žestokih)

U 'Sudbini žestokih' uz Diesela su ponovno na okupu Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Nathalie Emanuel, Elsa Pataky i Kurt Russell. Osim oskarovke Charlize Theron pridošlice serijala su Scott Eastwood i još jedna oskarovka - Helen Mirren.

Film je režirao F. Gary Gray, produkciju ponovno potpisuju Neal H. Moritz, Michael Fottrell i Vin Diesel, a u kinima se očekuje 14. travnja iduće godine.