LJUBAV ILI SMRT

Novi Koko oborio rekord u kinima

10.11.2014 u 13:45

  • +7

Ljubav ili smrt - ekskluzivne fotografije sa snimanja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kinorama

Bionic
Reading

Film Daniela Kušana ‘Ljubav ili smrt’ u prvom vikendu prikazivanja nadmašio je prva dva nastavka Kokovih avantura i zabilježio gotovo 13 tisuća gledatelja, priopćio je distributer filma

Treći nastavak filmske franšize o dječaku detektivu Koku zabilježio je rekordnu gledanost u prvom vikendu prikazivanja s brojkom od 12.705 gledatelja, čime je ostvario bolje otvaranje od iznimno uspješnog prvog nastavka ‘Koko i duhovi’, ali i od drugog filma ‘Zagonetni dječak’.

'Ljubav ili smrt' u režiji Danijela Kušana i u produkciji Kinorame započeo je s nacionalnom distribucijom 6. studenog i prvog vikenda u preko 40 kinodvorana zabilježio bolju gledanost od prethodna dva nastavka. Sva tri filma o Koku nastala su prema predlošku iznimno popularnih romana za djecu i mlade Ivana Kušana.

Posebnost Kušanovog filma je to  što ‘Ljubav ili smrt’ uvodi i temu prvih ljubavi u Kokove detektivske i nogometne avanture, zbog čega je njegova ciljna publika distributerima predstavljala velik izazov, naglašavaju iz distribucijske tvrtke 2i Film. Produkciju ovog, ali i prethodna dva filma o Koku potpisuje Kinorama, a film u narednom periodu igra u svim multipleksima CineStara i Cineplexxa, u mreži neovisnih kinoprikazivača, ali i u sklopu projekta Kino Mediteran na njihovoj turneji putujućeg kina.