PREDSTAVLJANJE 1. OŽUJKA

Hoće li ovako izgledati Samsung Galaxy S6?

03.02.2015 u 14:51

Bionic
Reading

Prema podacima sa stranice Tinhte.vn, Samsung je počeo slati pozivnice za Galaxy Unpacked događanje zakazano za 1. ožujka, dan prije održavanja Mobile World Congressa u Barceloni. Pozivnice sadrže i slikovnu najavu što se može očekivati - obrise kućišta novog uređaja, a vrijedan čitatelj jednog portala je upotpunio sliku i vjerojatno otkrio što donosi Galaxy S6

Brojne glasine do sada su sugerirale kako južnokorejski mobilni div priprema dva izdanja Galaxyja S6, ponešto nalik na razliku među nedavno otkrivenim modelima Note i Note Edge. Prema glasinama, jedan Galaxy S6 će također nositi oznaku Edge, a posjedovat će zakrivljeni ekran s obje strane uređaja, što odgovara prikazanoj silueti s pozivnice.

Štoviše, jedan čitatelj stranice Neowin je 'upotpunio' nejasnu sliku sa službene pozivnice:


Portali su na temelju anonimnih izvora objavili i očekivane cijene uređaja. Osnovni Galaxy S6 s 32GB spremišnog prostora bi tako trebao imati cijenu od kakvih 749 eura, dok će skuplja 'Edge' verzija s 32GB spremišnog prostora koštati 849 eura, što je koliko-toliko u skladu s postojećim modelom Note Edge.

Galaxy S6 bi trebao donijeti još po 4GB radne memorije, 64-bitni CPU te 20-megapikselnu glavnu kamericu. Do službenog otkrivanja je preostalo još nekoliko tjedana, a vjerojatno je da će slika o uređaju do tada već biti prilično upotpunjena.