OD 20. SIJEČNJA

Stiže Samsungov Note Edge, pripremite 7.199 kn

20.01.2015 u 13:21

Bionic
Reading

Novo izdanje iz serije pametnih telefona Galaxy s digitalnom olovkom bit će dostupno u zagrebačkom dućanu u Gundulićevoj 7 i u Smartsonovoj trgovini online

Galaxy Note Edge opremljen je zakrivljenim 5,6-inčnim (14,2 centimetra) zaslonom razlučivosti 2560 puta 1440 točaka, čiji je bočni dio zadužen za prikaz slike u razlučivosti 2560 sa 160 točaka.

Bočni dio zaslona omogućava nov način pristupu informacijama - često korištenim aplikacijama, upozorenjima i funkcionalnostima uređaja, jednostavnim povlačenjem prsta, čak i kada je uređaj smješten u zaštitnu torbicu.

Dolazi s novom olovkom S Pen, podržanom novom funkcijom Smart Select, koja osigurava lako spajanje i dijeljenje sadržaja različitog porijekla. Snap Note omogućava fotografiranje svojih bilježaka s papira ili ploče te brzo i jednostavno pretvaranje u S Note bilješke. A možete i bilježiti misli pomoću značajke Voice Memo.


Opremljen je 16-megapikselnom glavnom kamerom i donosi napredne fotografske mogućnosti, koje omogućavaju snimanje svjetlijih i jasnijih fotografija. Prednja ima 3,7 megapiksela.

Među ostalim značajkama nudi mogućnost brzog punjenja i ultra-štedljivog načina rada, mikrofone koji poništavaju pozadinsku buku prilikom razgovora u glasnijem okruženju te poboljšani čitač otiska prsta.