INSTAGRAMSKI RAZBOJNIK

Klinac se popeo na najvišu zgradu u New Yorku i snimio ovo

02.10.2014 u 14:12

Bionic
Reading

Uopće nema sumnje u to da je penjanje na vrh najviše stambene zgrade u New Yorku među najglupljim stvarima koje je 15-godišnji 'instagramski razbojnik' mogao učiniti, ali fotografije su mu uistinu sjajne

Njujorški klinci, koji sami sebe nazivaju 'instagramskim razbojnicima', nedavno su uhapšeni zbog svog opasnog hobija – penjanja po visokim stambenim zgradama. Njihova razbibriga sastoji se od opasnog penjanja po mostovima i zgradama, fotografiranja mobitelima te stavljanja slika na internet, piše Business Insider


Hapšenje nije nimalo pomoglo. Nije dugo prošlo prije nego što se 15-godišnjak na internetu pohvalio fotografijama koje je snimio s najviše stambene zgrade u New Yorku. Maloljetnik je samo jedan u nizu onih koji riskiraju svoj život u protuzakonitim pothvatima.

Dvojica dječaka koja su se popela na nedovršenu stambenu zgradu u centru New Yorka nazivaju se Nightshift i Demid na internetu. Nisu to planirali učiniti, no jednom kad im je to palo na pamet, više nisu mogli odoljeti.

Klincima je trebalo dva tjedna da isplaniraju kako će se popeti na vrh zgrade, a onda su to i učinili. Svoje fotografije slikali su s krana iznad zgrade zbog magle.

Nedugo nakon svog pothvata Nightshift i Demid završili su u policijskoj stanici, baš kao i njihovi kolege.