BOLJI U POSLOVANJU

Savjeti koji će 100% unaprijediti vaše poslovanje ove jeseni

05.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Naši stručni autori tijekom rujna potrudili su se sastaviti najbolje sadržaje koji će unaprijediti vaše poslovanje ove jeseni. Svi već dobro znate da je kraj mjeseca i početak novog vrijeme za rekapitulaciju postojećih objava pa nećemo duljiti, krećemo odmah i to sa super vijestima!

Bespovratna sredstva

Tmurnu jesen nam je svakako uljepšala vijest o bespovratnim potporama poduzetnicima početnicima za IT opremu i web stranicu u StartCo programu. Čak 8000 kn bit će dodijeljeno u te svrhe pa nipošto nemojte propustiti ovu priliku da opremite svoj poslovni prostor dobrom opremom i da napravite svoju prvu web stranicu.

Također, za poduzetnike u manje razvijenim područjima Republike Hrvatske od 21. rujna 2015. do 15. siječnja 2016. zaprimaju se prijave za bespovratne potpore za ulaganja u nova ili poboljšanje postojećih informatičkih rješenja, a sve kako bi njihovo poslovanje bilo jednostavnije, brže i učinkovitije, a odnos s klijentima i dobavljačima kvalitetniji. U te svrhe iz EU fondova je namijenjeno čak 22,8 milijuna kuna. Što reći nego – požurite sa prijavama!

Više o temi pročitajte ovdje