UČILIŠTE EU PROJEKTI

Upis polaznika u program Voditelj pripreme i provedbe EU projekata

03.06.2015 u 09:43

Bionic
Reading

Želite naučiti kako napisati i pripremiti projektni prijedlog, a da Vam se pritom stečeno znanje upiše u radnu knjižicu? Zanimaju vas ESI fondovi i programi Unije, no ne znate kako „povući“ sredstva iz istih? Želite učiti od konzultanata s portfoliom većim od 200 milijuna eura i raditi na praktičnim primjerima?

Upišite se u prvu grupu polaznika programa usavršavanja za Voditelja pripreme i provedbe EU projekta pri prvom hrvatskom učilištu specijaliziranom za fondove EU – Učilištu EU PROJEKTI koje je nastalo na temelju dugodišnjeg iskustva jedne od najpoznatijih konzultantskih tvrtki u Republici Hrvatskoj – obrta za poslovno savjetovanje EU PROJEKTI s portfoliom projekata većim od 200 milijuna eura.

Svi programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a svaki polaznik koji uspješno završi program dobit će uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Ovaj program namijenjen je širokoj populaciji građana koji žele naučiti pripremati i provoditi projekte financirane iz fondova EU prema pravilima za financijsku perspektivu 2014. – 2020. i koji žele steći konkretna i praktična znanja, a posebno:

•početnicima bez iskustva,
•udrugama i njihovim zaposlenicima koji rade na projektima,
•jedinicama lokalne i regionalne samouprave,
•tijelima državne uprave,
•poslovnom sektoru,
•poduzetničkim potpornim institucijama,
•konzultantima početnicima i
•drugim zainteresiranim polaznicima.

Sastoji se od vrlo malo teorijskog i većinom praktičnog rada, a uključuje 63 sati predavanja na kojima se svladava terminologija, metodologija, provode testovi i praktične vježbe, kao i 103 sata praktičnog rada koji polaznicima pomažu u svladavanju zadataka potrebnih za pripremu i provedbu projekta u praks.

Posebna pažnja poklanja se praktičnom radu s konkretnom natječajnom dokumentacijom, situacijskim testovima u kojima se simuliraju stvarne situacije koje se događaju u pripremi i provedbi projekata, izradi konkretnog projektnog prijedloga koji će polaznici „braniti“ na završnom ispitu i otkrivanju malih trikova kojima se u praksi služe iskusni konzultanti.

Detaljne informacije o programu i načinu upisa saznajte na sljedećoj poveznici

Kontktirajte nas na broj telefona 01 5534 848, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili nas potražite na Facebooku pod nazivom Učilište EU PROJEKTI!

Veselimo se našem zajedničkom radu!

Vaš UEP tim