Poslovni vodič SEZONSKI POSLOVI

Valamar u potrazi za 50-ak animatora

  • Autor: tportal.hr
  • 18.1.2012 18:08:47
  • 18.1.2012 15:59:34

Turistička grupacija Valamar u sezoni 2012. zapošljava 50-ak mladih, komunikativnih ljudi na poslovima animatora u hotelima, kampovima i apartmanskim naseljima u Istri, na Krku, Pagu i u Dubrovniku

U osam hrvatskih gradova u razdoblju od 18. siječnja do 3. veljače održat će se audicije za sve zainteresirane kandidate. Termini i mjesta održavanja audicija nalaze se na web stranicama Valamara (www.valamar.com), a mogu se pronaći i na Facebook profilu Valamarove animacije (Valamar animation team).

Traže se komunikativne osobe (od 18 do 35 godina) koje dobro vladaju barem jednim stranim jezikom, a odlikuje ih kreativnost, uslužnost, snalažljivost i vještine rada u timu.

Nakon audicije novi Valamarovi animatori u ožujku prolaze specijalizirane seminare, kako bi od svojih iskusnijih kolega i trenera naučili poslove animatora te se što bolje pripremili za turističku sezonu, koja počinje već krajem ožujka. U Valamaru svake sezone radi ukupno 130 animatora na programima dječje, sportske, dnevne i večernje animacije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još