Novac POVEZIVANJE BROKERA

Hita i ICF brokeri dogovorili spajanje

  • Autor: tportal.hr
  • 8.6.2010 10:49:37
  • 8.6.2010 10:33:00

Najavljeni proces integracije vodećih nezavisnih brokerskih kuća započeo je dogovorom o spajanju investicijskih kuća Hita i ICF Brokeri. U kasnijoj fazi u proces bi se trebao uključiti i Auctor

Investicijska društva Hita vrijednosnice d.od. i ICF Broker d.o.o. postigla su dogovor o kapitalnom povezivanju i spajanju brokerskog poslovanja te su tako započela proces integracije brokerskih kuća u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju Hita vrijednosnica.

Hita vrijednosnice je najveće investicijsko društvo izvan vlasništva banaka prema broju podružnica, ovlaštenih borkera i investicijskih savjetnika. Društvo posluje duže od 15 godina te je postalo vodeće u segmentu retail poslovanja.

ICF Brokeri imaju značajno iskustvo u korporativnom poslovanju, obavljanju poslova agenta, pokrovitelja izdanja te pokrovitelja uvrštenja, a razvili su i tehnološki izuzetno naprednu e-trading platformu.

Prijenosom poslovanja ICF Brokera na Hita vrijednosnice klijentima će biti pružena cjelokupna paleta investicijskih usluga, poput trgovanja, skrbništva, margin kredita, stranog trgovanja, usluga za korporativne klijente te tehnološki napredne e-trade aplikacije.

Spajanjem brokerskog poslovanja klijenti obiju brokerskih kuća zadržat će sve dosadašnje pogodnosti, a nakon završetka procesa spajanja bit će obaviješteni o novim pogodnostima i uslugama.

U kasnijoj fazi na isti način će se sa svojim brokerskim dijelom integracijskom modelu priključiti investicijsko društvo Auctor, navodi se u priopćenju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još