NOVA GRADIŠKA

Otvorena nova tvornica Prima Grupe

21.10.2014 u 15:44

Bionic
Reading

Proširenje proizvodnih kapaciteta u segmentu asortimana Prima spavanja, ova je domaća kompanija definirala otvaranjem nove tvornice madraca u Novoj Gradiški, čime će priliku za zaposlenje dobiti četrdesetak novih djelatnika, stoji u priopćenju Prime

Etablirana kao proizvođač kvalitetnog namještaja Prima je ovom investicijom odlučila modernizirati proizvodne kapacitete i proširiti asortiman u segmentu madraca za spavanje, tako da će sada uz dodatne kapacitete novog proizvodnog pogona, mjesečno proizvoditi 11.000 komada madraca mjesečno, navodi se u priopćenju Prime.

Ovime Prima značajno povećava efikasnost i konkurentnost proizvodnje madraca s bonnell i džepićastim opružnim jezgrama. Ovaj tip jezgi predstavljaju provjerenu i dugotrajno kvalitetnu opciju izbora madraca koji će garantirati udobnosti i relaksaciju prilikom spavanja.
Novom tvornicom u smještenom u Novoj Gradiški, Prima je otvorila i mogućnost zapošljavanja. Planira se da će u predstojećem razdoblju svoje radno mjesto u njoj pronaći četrdesetak djelatnika, pa je osim njima i njihovim obiteljima ova investicija pridonijela poboljšanju života i lokalne zajednice Nove Gradiške i njene okolice.