dobar gazda

Tvrtka Borisa Mikšića daje božićnicu od 1000 eura, radnici na odmor u Las Vegas ili Floridu

21.12.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Tvrtka EcoCortec, koja proizvodi patentirane vrećice i folije za zaštitu od korozije, u vlasništvu Borisa Mikšića pohvalila se isplatom božićnice u iznosu od tisuću eura

EcoCortec je glavni opskrbljivač antikorozivne zaštite za najveće svjetske automobilske proizvođače: Mercedes, Volvo, Ford, Toyotu te druge velike sustave kao što su Bosch, IBM, General Electric, Caterpillar, Rolls Royce grupa, ExxonMobil, Airbus i druge.

'Ovo predbožićno vrijeme zahvalnosti i darivanja u našoj tvrtki uvijek iskoristimo za retrospekciju na proteklu godine i uživanje u plodovima svoga rada. Tada posvećujemo još i veću pažnju našim zaposlenicima koji čine srž EcoCorteca i bez kojih se ova uspješna priča ne bi ostvarila. Zadovoljstvo mi je i ove godine razveseliti ljude sa Božićnicom u iznosu od 1000 eura', kaže vlasnik EcoCortec-a i CEO Cortec korporacije, Boris Mikšić.

'Imamo jedne od najvećih božićnica u Hrvatskoj što svjedoči ne samo o uspješnom poslovanju tvrtke već i o kvaliteti naših vrijednih zaposlenika', dodaje.

  • +2
Boris Mikšić na otvorenju tvornice EcoCortec u Belom Manastiru Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

'Trudimo se stimulirati radnike kroz cijelu godinu, ne samo financijski već kroz i edukacije, razvoj i razmjenu iskustava pa tako već godinama organiziramo razmjenu zaposlenika između mojih tvrtki u Hrvatskoj i SAD-u. Ljudi koji su zainteresirani za takvu vrstu edukacije imaju priliku vidjeti kako se radi u drugačijoj  sredini, steći nova znanja i multikulturna poznanstva. Svake godine dodjeljujemo nagrade za zaposlenike godine i tzv. Chairman Awards za djelatnike koji su se najviše iskazali u protekloj godini. Pobjednici provode tjedan dana u najboljem svjetskom hotelskom lancu te sami biraju lokaciju pa tako naši pobjednici odmaraju u Las Vegasu, Orlandu na Floridi, Toskani ili Škotskoj', dodao je Mikšić te zaključio: 

'Planiram uskoro nove investicije u Hrvatskoj, ne samo jer je to moja domovina nego jer je smatram odličnom točkom za ulaganja u tehnologije obnovljivih izvora. Volio bih vidjeti one koju su me nazivali prevarantom koja su njihova postignuća u posljednjih 20 godina i koliko su doprinijeli hrvatskom gospodarstvu osim što odlično žive na račun poreznih obveznika'.