booking.com

Ne znate gdje na vikend odmor? Pogledajte ove spektakularne vile u Istri

07.10.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Iz ponude Booking.coma odabrali smo tri superluksuzne vile iz Istre. Ako ste sretnik punih džepova najbolje bi bilo da izdvojite po jedan jesenski vikend za svaku od njih

Vila Torrecorta

  • +11
Vila Torrecorta Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

O kakvoj se luksuznom imanju radi dovoljno govori podatak da je uz vilu infinity bazed od 25 metara. Sama vila dugačka je 30 metara, ima 300 kvadrata koji se može podijeliti na dvije odvojene i neovisne stambene cjeline: 'kamenu kuću' i 'kulu'. Opremljena je s dvije kuhinje, dva dnevna prostora s dvije kupaonice, tri velike spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.

Više informacija pronađite OVDJE.

Casa Ars Natura II

  • +10
Casa Ars Natura II Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Prekrsna kuća u Grožnjanu nudi svojim gostima potpuno namještenu i opremljenu kuhinju - blagovaonicu - dnevni boravak, ostavu i kupaonicu na prizemlju, spavaću sobu s bračnim krevetom, kadom i prostorom za sjedenje zajedno s vlastitom kupaonicom na prvom katu. Ispred kuće nalazi se prostor za sjedenje na kamenom popločanoj ulici koja je u sklopu kuće. Opremljen je klima uređajima na obje etaže, podnim grijanjem za zimu i kaminom na drva u velikoj spavaćoj sobi na prvom katu.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Vista

  • +8
Vila Vista Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Dizajnerska Vila Vista može ugostiti do šest osoba. Na raspolaganju su im tri spavaće sobe, tri kupaonice, dnevni boravak i kuhinja s blagovaonicom. Ima veliki hidromasažni bazen.

Više informacija pronađite OVDJE.