Svijet ARGENTINSKI MONSTRUM

Kćer silovao i napravio joj desetero djece

Šezdesetdvogodišnji muškarac uhićen je u ruralnom području u argentinskoj pokrajini Santa Feu zbog toga što je 30 godina silovao svoju kćer s kojom je imao desetero djece, priopćio je u srijedu sudac zadužen za taj predmet

'Optuženik je zanijekao djelo, ali su DNK testovi potvrdili očinstvo', rekao je sudac Virgilio Palud. Optužen je za 'opetovanu spolnu zloporabu i incest', za što može dobiti 'najviše 20 godina zatvora', dodaje sudac.

Kći, kojoj su 43 godine, tvrdi da je od svoje 13. godine silovana u svome domu u Nicanor Molinasu, selu s dvije tisuće stanovnika, 600 km sjeverno od Buenos Airesa. Jedno od djece je umrlo. Najstarijemu je 27 godina, a najmlađem 7, rekla je njihova majka. Samo je najstariji znao da mu je djed ujedno i otac.

Druga kći optuženog također tvrdi da ju je otac silovao više puta, rekao je sudac koji ističe da 'u Reconquisti (mjesto pokraj Nicanor Molinasa) i na sjeveru Santa Fea incest nije neobična pojava'. Mlada žena je isto zatrudnjela, ali je pobacila i pobjegla iz obiteljske kuće.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još