HA, HA, HA

Pogledajte: Tadić priča vic o miševima na šljivovici

08.03.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Na službenom Youtube kanalu vladajuće stranke u Srbiji, Demokratske stranke, pojavila se snimka vica koji je srbijanski predsjednik Boris Tadić već ispričao u jednom intervjuu, no članstvo i simpatizeri stranke su očito tražili bis

Prije gotovo dva mjeseca prenijeli smo dio intervjua Borisa Tadića Pressu, gdje je srbijanski predsjednik u 'opuštenoj atmosferi' prozborio o svemu i svačemu, a na koncu zabavio i novinara i čitatelje vicom o eksperimentu s miševima koji se provodi u Bruxellesu.

Vic je prilikom proslave dobivanja statusa kandidata dobio i svoje audio-video izdanje, a u njemu Tadić u šeretskoj maniri legendarnog srpskog voditelja Miće Orlovića prepričava vic svojoj stranačkoj sljedbi.

Ako ste pročitali članak, epilog vica već znate, ali svejedno pogledajte video kako biste se uvjerili u Tadićeve stand-up komičarske sposobnosti. Nas nije osobito šarmirao – kada ga se ispriča drugi put, vic nije smiješan. Ne vjerujemo ni da su Srbi prezadovoljni kad njihov predsjednik priča vic u kojemu ih uspoređuje s miševima.

U svakom slučaju – vrijeme je da popularni 'Idoli' Krstić i Šaper, Tadićevi PR savjetnici, smisle nešto smješnije.