Svijet SKRAĆENI ODMOR

Hrvati iz Tunisa sutra dolaze u Zagreb

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 18:54:04
  • 13.1.2011 16:59:17

U Tunisu, omiljenoj turističkoj destinaciji, već više mjesec dana traju nasilne demonstracije u kojima vladajuća diktatura ne bira metode kako bi ih obuzdala, te će se 178 hrvatskih turista vratiti iz te zemlje sutra, prije nego je bilo predviđeno

Demonstracije su počele u dalekoj provinciji, ali su se postupno približavale glavnom gradu, da bi posljednjih dana i tamo izbili neredi.

Kako doznajemo, putnici koji su bili na izletu u Sahari sretno su stigli na svoje odredište. Sada se ovom trenutku svih 178 putnika nalazi na sigurnom.

Zbog nemira, svi putnici će biti premješteni u Hotel El Mouradi Skanes koji se nalazi u mjestu Skanes udaljenom 15 minuta autobusom od aerodroma u Monastiru. Avion s hrvatskim putnicima prijevremeno će se vratiti u Zagreb, a njihov se dolazak očekuje u petak poslijepodne.

Prijevremeni povratak hrvatskih putnika zajednički je prijedlog hrvatskog i tuniškog ministarstva, a agencija Sunčani odmor prihvatila je prijedlog jer je sigurnost putnika uvijek na prvom mjestu.

Agencija je i dalje u stalnom kontaktu s našim predstavnicima, Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija te menadžmentom koji prati događanja na licu mjesta.

Za sva dodatna pitanja zainteresirani se mogu obratite na broj telefona 01 4921 980.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još