Biznis partner 2016

Fly Fly Travel ponovo proglašen najboljom turističkom agencijom

17.06.2016 u 09:53

Bionic
Reading

Fly Fly Travel ponovo proglašen najboljom turističkom agencijom

Naći pouzdanog, odanog i sigurnog partnera na tržištu poslovanja je jako teško, skoro pa nalik pronalaženju bračnog partnera. Kada ga pronađete, onda morate strpljivo njegovati taj odnos jer kakav vam je poslovni partner, takav vam je i biznis - važi pravilo s kim si, takav si!

Pravi i najbolji biznis partneri dobili su nagradu BIZNIS PARTNER 2016, a među najboljima našla se i kompanija Fly Fly Travel, proglašena za najbolju turističku agenciju na području jugoistočne Europe. Poslovni partneri i korisnici usluga ove kompanije prepoznali su i ocijenili njenu poslovnu izuzetnost, a mnogobrojne nagrade potvrđuju taj uspjeh. Kompanija Mass Media International je samo jedna od mnogobrojnih institucija koje potvrđuju da je kompanija Fly Fly Travel ostvarila odlične poslovne poduhvate koji obuhvaćaju kontinuirane investicije i inovacije uz visok stupanj profesionalnosti i etičnosti u uvažavanju poslovnih partnera i klijenata. Kao takva, kompanija predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice te doprinosi boljoj kvaliteti života, a i putovanja.


Kompanija Fly Fly Travel posluje na teritoriju Hrvatske nepunih godinu dana, dostupna je u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Sloveniji i Turskoj, a u budućnosti planirano je širenje poslovanja po Europi. Od svog nastanka, 2009. godine, ova kompanija bilježi velike uspjehe, što potvrđuju mnogobrojne nagrade poput Brend Leader Award 2015 za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u području prodaje aviokarata, Zlatno turističko srce jugoistočne Europe za najbolju turističku agenciju jugoistočne Europe u 2015. godini itd.