DELTRON

Mitsubishi Electric – klima uređaj za cijeli život

22.07.2015 u 15:35

Bionic
Reading

Mitsubishi Electric je vodeći svjetski proizvođač energetski učinkovitih klima uređaja koji će savršeno ohladiti i prozračiti Vaš dom i pri najvećim ljetnim vrućinama.

Desetljeća posvećena istraživanjima i ulaganjima u kvalitetu omogućuju Vam širok izbor iz asortimana proizvoda koji nude potpunu fleksibilnost, besprijekoran dizajn i pružaju savršenu ugodu u prostoru.

Pravo rješenje za Vas, bilo da se radi o pojedinačnim mono-split ili profesionalnim sustavima klima uređaja, Mitsubishi Electric je ime koje garantira najvišu kvalitetu. Uz širok izbor tehničkih postavki i vrhunskih mogućnosti pruža Vam i mogućnost bežičnog upravljanja putem interneta. Uz sve to, garantira sigurno korištenje niz godina i izvan garantnog roka zahavljujući korištenju najkvalitetnijih materijala u industriji klima uređaja.

Mitsubishi Electric pazi na utjecaj Vaših proizvoda na okoliš; od same proizvodnje koja je sastavni dio „Green Gateway“ programa, do mogućnosti recikliranja uređaja na kraju njegovog dugog radnog vijeka.
Bez obzira na Vaš zahtjev, Mitsubishi Electric garantira ispravan izbor koji svijet čini boljim i ugodnijim mjestom za život.


Zašto odabrati dizajnerski Kirigamine ZEN model?

•klima uređaji razvijeni da upotpune moderne interijere, dostupni su u tri boje (crna, siva i bijela)
•mala potrošnja energije, visoka A+++ klasa
•dizajnerski model s modernim kvadratnim bridovima i plohama
•veoma tihi i učinkoviti klima uređaji
•sve unutrašnje jedinice su opremljene tjednim tajmerom
•jedinice su opremljene Nano Platinum filterom (neutralizira bakterije, viruse, alergene i neugodne mirise) za pročišćavanje zraka

Bežično upravljanje preko aplikacije MELCloud aplikacije putem interneta;

MELCloud je nova generacija upravljanja, bazirana na Cloud kontroli Mitsubishi Electric klima sustava za hlađenje i grijanje, koja bez puno napora pruža korisnicima kontrolu nad njihovim uređajima, gdje god da se nalazili. Opcijsko Wi-Fi sučelje se spaja na vaš lokalni router putem bežične konekcije te stoga preporučamo da se Wi-Fi sučelje instalira profesionalno.
Aplikacija je optimizirana i automatski će detektirati tip ekrana i prilagoditi se veličini i rezoluciji Vašeg ekrana dajući vam punu kontrolu i pristup nizu dodatnih naprednih opcija na vašem pametnom telefonu, tabletu ili PC-u.

MELCloud aplikacija podržava najnovije Apple iOS, Android i Windows 8 operativne sustave i autmatski će se obnavljati da podržava najnovije mobilne uređaje većine proizvođača. Ove aplikacije su besplatne i mogu se preuzimati s raznih europskih App store-a.

Tvrtka Deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje "klime" po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

Od 1999. godine, tvrtka je postala generalni zastupnik i uvoznik renomiranog svjetskog proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric, a od 2010.. postaje generalni zastupnik i uvoznik klimatizacijske opreme Gree, najvećeg specijaliziranog proizvođača klima uređaja u svijetu. 2014. godine Deltron je započeo sa distribucijom visokokvalitenih i energentski učinkovitih klima uređaja Azuri te Olimpia Splendid.