PAN PIVO

Enes Vejzović i Marija Borić na jedan dan postali turisti u vlastitom gradu

24.06.2015 u 10:01

  • +12

Pan Turist

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pan

Bionic
Reading

Budući da PAN pivo uvijek nudi osvježavajuć i nov pogled na život, uz njega sve, pa i ljeto u vlastitom gradu u tren oka može postati zabavno.

Jer ljeto nije samo godišnji odmor, putovanje na neku od morskih destinacija i izležavanje na plaži. Ljeto je toplo, dugo i veselo i u vašem gradu, ako se dobro zabavljate i družite s dragim ljudima. A upravo su to ovih dana otkrili i potvrdili i popularni glumci – Marija Borić i Enes Vejzović, te nogometaši Slaven Belupa Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić koji su u pauzi od svojih proba i treninga u svojim rodnim gradovima, na opće oduševljenje ostalih sugrađana, postali turisti.

Pa je tako Enes Vejzović posjetio neke od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija u svom rodnom Zagrebu: uz PAN pivo „pridržao“ je veliki neboder na zagrebačkom glavom trgu i „popio je pivo“ s čuvenim piscima Augustom Šenoom i Antunom Gustavom Matošem, te legendarnom zagrebačkom kumicom na Dolcu.

Marija Borić posjetila je pak rodne Stubičke Toplice, dok su u Koprivnici turisti na jedan dan postali igrači Slaven Belupa.

Sve ih je nadahnuo najnoviji tv spot za PAN pivo, u kojemu glavni protagonosti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu. Ovaj ljetni dan pun zabave i dobrog druženja ostat će im svima u lijepom sjećanju jer upravo su to trenuci koji otvaraju drugu, noviju perspektivu na stvari oko nas. Trenuci u kojima se pokrećemo i s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život.

Pan pivo poziva sve da se priključe velikom nagradnom natječaju. Od danas, putem Pan Facebook stranice svi mogu poslati svoje turističke fotografije s Pan pivom putem Facebook aplikacije na njihovoj fan stranici.

Pridružite se ekipi i barem na jedan dan postanite turist u svojem gradu.