OBRATITI SE NAJUGROŽENIJIMA

Antunović: Tko radi, taj i griješi

29.12.2014 u 07:00

  • +44

Stožer Ive Josipovića

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon neočekivano lošeg rezultata i minimalne pobjede s tek nešto više od jedan posto u prvom krugu, Željka Antunović, direktorica operacija u stožeru Ive Josipovića, smatra da se u drugom krugu trebaju obratiti skupinama koje su suočene s najtežim problemima

'Ne mogu vam govoriti o strategiji jer ćemo to sutra dogovoriti u stožeru i korigirati eventualne nedostatke. Brzo ćete vidjeti', kazala je pomalo konspirativno Antunović. Ankete su pokazivale znatno uvjerljiviju pobjedu te je očito bilo i nekih propusta u kampanji.

'Naravno da propusta uvijek ima. Tko radi, taj i griješi, ali mislim da se na našu generalnu strategiju, po kojoj je u prvom krugu Ivo Josipović isticao ustavne promjene kao početak ili nužan uvjet za provođenje svih ostalih reformi, sada samo treba nadovezati i direktno se obratiti onim skupinama građana koji imaju najteže probleme, ne isključujući nikoga, jer u ovoj zemlji svi imaju određenih problema', poručila je direktorica operacija Josipovićeve kampanje.

Za drugi krug bit će najvažnije pridobiti glasače iznenađenja večeri, Ivana Vilibora Sinčića, kojemu su povjerenje ukazale 293 tisuće građana.

Antunović smatra da su Sinčićevi birači ljudi koji su potpuno demotivirani sudjelovati u politici i koji su izgubili svako povjerenje u politiku općenito. 'Osobno mislim da je Ivo Josipović među političarima čovjek kojemu se može vjerovati i komunicirajući te ljudske probleme uspjet će pridobiti njihovo povjerenje', zaključila je Antunović.