VRIJEME ZA POSAO

Stranka umirovljenika: Kampanja se pretvara u 'komediju'

25.08.2016 u 23:59

Bionic
Reading

Stranka umirovljenika osudila je pojave pretvaranja predizborne kampanje u 'komediju', koja po njoj služi da se začine 'sva nerealna i ponekad lažna obećanja' koje stranke daju. Stranka umirovljenika ističe afere snimanja, te poziva njezine aktere da se uozbilje jer, kaže, politička pozornica u predizborno vrijeme nije poligon za igrice, podmetanja i sipanje uvreda

U priopćenju Stranka umirovljenika osuđuje podjednako razgovore na kojima, kako kaže, jedna strana dolazi s figom i snimačem u džepu, a druga nekontrolirano vrijeđa i pljuje sve oko sebe

Ne trebaju nam ni jedni ni drugi, ne zanima nas dualizam SDP-a i HDZ-a. Ne trebamo premijera retoričkog 'alfa mužjaka', kojem su svi papci, bezveznjaci ili šaka jada, takav govor smetao bi nas i da dolazi sa susjednog stola u kafiću. A kamoli na političkoj govornici, kaže se.

Verbalni ekscesi poput ovog šalju u javnost poruku da su sve ozbiljne teme potrošene, nedovoljno atraktivne, dosadne, kaže se.

Politika je kudikamo ozbiljniji posao, a tko to ne razumije, bolje da se prebaci među stand up komičare, kaže se u priopćenju Stranke umirovljenika.