NAKON PROŠLOGODIŠNJEG NEUSPJEHA

Linić: Ne idem na izbore, ali pomoći ću Milanu Bandiću

10.08.2016 u 10:18

Bionic
Reading

Bivši ministar financija i član SDP-a Slavko Linić neće se kandidirati na idućim parlamentarnim izborima, no spreman je pomoći zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, odnosno njegovoj stranci Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti. Potvrdio je to za Večernji list sam Linić, koji još nije spreman govoriti o detaljima moguće suradnje s Bandićem

'Ne mislim se kandidirati na ovim izborima, no ako se nađe skupina mladih ljudi, spreman sam im pomoći u kandidaturi', kazao je za Večernji listLinić.

Na ove izbore ne ide jer, kaže, nije uspio na prošlim izborima i smatra da je njegovo vrijeme prošlo. No spreman je, veli, svojim znanjem i iskustvom pomoći drugima. Potvrdio je da je kontaktu s Bandićem i da suradnja s njim ovisi o tome hoće li se naći mladi ljudi koji se žele baviti politikom.

Podsjetimo, Linić je na prošlim izborima kao nezavisni kandidat bio prvi na listi u 8. izbornoj jedinici koalicije Naprijed Hrvatska bivšeg hrvatskog predsjednika Ive Josipovića i Reformista Radimira Čačića.