'NE MOGU NAM NIŠTA'

Sabo pozvao Vukovarce da glasuju za promjene

28.05.2009 u 22:46

Bionic
Reading

Kandidat SDP-a za vukovarskog gradonačelnika u drugom krugu lokalnih izbora Željko Sabo, uputio je s predizbornog skupa na Trgu Republike Hrvatske, poziv građanima Vukovara da u nedjelju izađu na drugi krug lokalnih izbora i 'glasuju za promjene'

VUKOVAR - "Kada u ponedjeljak budem gradonačelnik, pozvat ću svoje političke suparnike da, bez obzira na razlike, zajedno stanemo pod zastavu Vukovara i borimo se za ovaj grad koji je u bivšoj Jugoslaviji, po razvoju, bio odmah iza Maribora, a danas je među najsiromašnijim hrvatskim gradovima", rekao je Sabo.

Građanima Vukovara je također poručio da ne dopuste da ih se razdvaja, ustvrdivši kako se HDZ i njegovi koalicijski partneri plaše da ne izgube vlast.

"U prvom krugu lokalnih izbora oni su imali svoju koaliciju, a mi smo imali vas. Vi ćete pobijedit i sada i donijet željene promjene Vukovaru", rekao je Sabo, pozvavši Vukovarce da dođu i na sutrašnji koncert Prljavog kazališta, koji će bit održan na Trgu Republike Hrvatske nakon predizbornog skupa vukovarskog HDZ-a.

"Pokažimo im našim dolaskom, da nam ne mogu ništa, niti građane Vukovara može itko razdvajati jedne od drugih", rekao je Željko Sabo nakon čijeg je govora, na Trgu Republike Hrvatske, koncert održala Severina.

Pored kandidata SDP-a Željka Saboa, koji je u prvom krugu lokalnih izbora za vukovarskog gradonačelnika dobio 34,64 posto glasova, u drugom krugu izbora sudjelovat će i kandidat koalicije HDZ-HSP-HSU-HSS-HSLS Damir Barna (HDZ) s osvojenih, u prvom krugu, 46,12 posto glasova.