Lokalni izbori 2009 OBRAT U KAŠTELIMA

Lidija Šunjerga pozvala birače da glasuju za SDP

  • Autor: tportal.hr
  • 13.5.2009 16:18:53
  • 13.5.2009 16:00:16

Bivša porno zvijezda Lidija Šunjerga, na iznenađenje mnogih, javno je pozvala svoje glasače da na listi za Gradsko vijeće Kaštela zaokruže listu SDP-a

Šunjerga dojučerašnjim je saveznicima zadala nizak udarac. Nakon što je Željko Strize sa svog predizbornog skupa u utorak navečer pozvao svoje birače u utrci za gradonačelnika podrže Joška Berketa, neočekivani obrat dogodio se u Šunjerginom izbornom stožeru.

Umjesto očekivane podrške, Šunjerga je Strizi, nakon njegove javne potpore Berketu, a ne njoj, čini se, zabila nož u leđa i s jučerašnje press konferencije pozvala svoje birače da na izbornom listiću za Gradsko vijeće podrže listu SDP-a.

'U ovim uzburkanim vremenima jedino SDP nije promijenio svoje političke stavove kao što su to napravili drugi. U utrci za ugodnim foteljama mnoge su stranke prešle dojučerašnjim suprotnostima, a SDP nije, jer je uvijek bio socijalno osjetljiva stranka koja zastupa veliki broj žena', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju kandidatkinja za gradonačelnicu Kaštela Lidija Šunjerga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još