Lokalni izbori 2009 TREĆI MANDAT NA ČELU RIJEKE

Vojko Obersnel na videochatu tportala

  • Autor: tportal.hr
  • 14.4.2009 16:15:16
  • 14.4.2009 15:35:52

Nakon Vesne Buterin u srijedu, tportal.hr i Mirjana Hrga u četvrtak, 16. travnja, na videochatu od 11 do 11.30 sati ugostit će aktualnog riječkog gradonačelnika SDP-ovca Vojka Obersnela

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, član Predsjedništva Socijaldemokratske partije, zajednički je kandidat političkih stranaka SDP-a, Hrvatske stranke umirovljenika, Istarskoga demokratskog sabora, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Autonomne regionalne stranke i Stranke demokratske akcije.

Zbog osjećaja za internetsku zajednicu i moćan utjecaj interneta u političkoj kampanji, Obersnel je utrku za treći mandat na čelu Rijeke pokrenuo na blogu, internetskoj stranici te servisima YouTube i Facebook. Stručni tim tportala prepoznao je njihov potencijal ocijenivši kako bi Obersnel, da kvaliteta web stranica odlučuje tko će pobijediti na izborima, sigurno odnio premoćnu pobjedu.

Obersnelova izazivačica i HDZ-ova kandidatkinja Vesna Buterin prozvala ga je da nije iskoristio potencijale Rijeke da se nametne kao centar Mediterana. Međutim, predizborne ankete idu u prilog Obersnelu, dok prema astro-prognozama više šanse na predstojećim izborima ima mlada HDZ-ovka.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još