Hrvatska MATKOVIĆ PRISEGNULA U CRNINI I S KRIŽEM

'Nisam primijetila da nisam željena u HDZ-u'

Saborski su zastupnici potvrdili odluku Mandatno-imunitetnog povjerenstva da se Bianci Matković odobri aktiviranje saborskog mandata, a sama Matković odmah je prisegnula

'Velika mi je čast biti izabrana i prisegnuti danas u hrvatskom Saboru. Trudit ću se, kao što sam i dosad u poslovima koje sam radila u izvršnoj vlasti, i u parlamentarnom sustavu obavljati svoj posao profesionalno, savjesno i časno. Nadam se da ću opravdati i povjerenje stranke koja me izabrala, ali i povjerenje hrvatskih građana čijim sam glasovima dobila priliku biti zastupnica u Saboru', poručila je novopečena zastupnica Bianca Matković nakon prisege pred kolegama zastupnicima.

Matković, koja se pojavila u sabornici u crnini i s križem oko vrata, novinari su upitali kako se nosi s pričama da je nepoželjna u HDZ-u jer je bliska bivšem premijeru Ivi Sanaderu.

'Ja nisam primijetila da nisam željena. Kao što ste vidjeli, danas su moji stranački prijatelji glasali za to i, osim toga, svi smo mi jedna velika obitelj, i ne vidim tu nikakve probleme', kazala je Matković.

Prisegom Biance Matković od Sabora se oprostio Krešimir Ćosić, no hoće li nova zastupnica preuzeti i sve njegove funkcije u odborima i izaslanstvima, Klub zastupnika HDZ-a tek treba odlučiti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još