Hrvatska MILANOVIĆ U ZADRU

'U rekonstrukciju Vlade ne ide se prije izbora'

  • Autor: Ana Bubić
  • 20.11.2010 15:18:36
  • 20.11.2010 14:49:07

Zoran Milanović je prilikom posjeta Zadru rekao da bi rekonstrukcija Vlade u ovo vrijeme bila neprimjerena, jer se u demokratskim društvima ne ide u rekonstrukciju Vlade godinu dana prije izbora

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, jutros je boravio u Zadru - susreo se s građanima na Narodnom trgu gdje je popio kavu, a nakon toga se prošetao Kalelargom te obišao gradsku tržnicu i ribarnicu.

Milanovića su dočekale stranačke kolegice Ingrid Antičević Marinović i Renata Sabljar Dračevac, predsjednice gradske i županijske organizacije SDP-a, a pridružili su im se i ostali članovi stranke. Dotaknuo se i navodne rekonstrukcije Vlade, za što je rekao da bi u ovo vrijeme bilo neprimjereno, dodajući da se u demokratskim društvima ne ide u rekonstrukciju Vlade godinu dana prije izbora.

Nakon kratkog boravka u Zadru, Milanović se uputio u Sali na Dugom otoku gdje će s članovima SDP-a brati masline u domaćinstvima starije životne dobi. Tu akciju organizira i provodi zadarska Županijska organizacija SDP-a.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još