MOĆ VULGARNOG

Kerumove psovke tjeraju Blagaića iz Vrimena

Bionic
Reading

Vicenco Blagaić nam je najavio da se kani povući iz vlasničke strukture tjednika Vrime nakon što je gradonačelnik Splita Željko Kerum krajnje vulgarno opsovao vlasnike toga medija

'Ja sam tamo, dosad, bio samo jedan od suvlasnika, ali želim izići iz toga, jer mi ta uloga samo nanosi probleme u poslu.

Svi misle da ja stojim iza izbora tema i napisanih tekstova, i mogu vam najaviti da se bliži kraju realizacija mog plana izlaska iz vlasničke strukture tjednika. To sam odlučio ima nekih mjesec dana, ovo s Kerumom nema nikakve veze s tim', rekao je Blagaić za Slobodnu Dalmaciju

Podsjetimo, u ponedjeljak poslijepodne, Kerum je fotoreportera Vrimena Stipu Marinovića, koji je Kerumu i društvu okupljenom u jednom kafiću na splitskoj Rivi pristupio da ih upita može li napraviti nekoliko fotografija, počastio nizom krajnje primitivnih psovki.
'Mogu ti gazda i glavni urednik s njim obrisat' guzicu i to pojest'. Reci gazdi da se napuši k.... Objavi to!', rekao je svemoćno splitski velmoža.

Dakako, u poruci se prepoznaje jedan od suvlasnika Vrimena, Vicenco Blagaić, koji je, eto, brže-bolje najavio i odlazak iz tog medija.