KERUM O RODBINI I UPRAVLJANJU

'Moja sestra jest bog'

12.08.2010 u 17:32

Bionic
Reading

Dok je premijerka u Splitu govorila da joj je žao što splitskog gradonačelnika nikad nema u gradu kad ona dolazi, Kerum je plovio brijunskih arhipelagom u društvu partnerice Fani i njihova sina Frane na Brijunima

'Nikad nisam dobio premijerkin poziv. Da sam ga dobio, sigurno bih se odazvao. Pa nisam ja neozbiljan, poštujem funkciju premijerke. Samo što premijerka ne odgovara na poziv za sastanak koji smo joj uputili još u svibnju. Ja sam tu, htio bih se sastati s njom što prije', rekao je Kerum.

Brijuni su ga očarali. 'Ovo je klasa iznad svega. Ovakvo što ne postoji u Europi. Brijuni su hrvatski brand i to triba iskoristit. Njanci jedan posto sad nije iskorišteno', kaže Kerum.

Odmah je iskoristio priliku da kritizira postojeći politički establišment.

'Ovo ljeto plovim sjevernim Jadranom i, kad prođete morskim putem po toj našoj obali, najbolje možete vidjeti koliko smo bogati i bolji od svih ostalih. Ne možemo uopće govoriti o nekoj našoj lošoj situaciji, mi smo konstantno u dobroj situaciji! Samo što imamo ljude koji ne znaju upravljati', zaključio je Kerum.

Onda je ponovio svoju tezu da je teško je očekivati od političara koji u životu nisu stvorili nijedno radno mjesto i nisu podijelili nijednu plaću da donesu nešto dobro građanima.

Po Kerumovu mišljenju, 'onaj tko zapošljava, treba biti bog u društvu'. Naravno, taj Kerumov bog ima ime i prezime.
'Pogledajte moju sestru... Hrvatska politika treba stati pred Nevenku Bečić, pokloniti joj se i reći: 'Vi ste bog.' Jer ona jest bog!' rekao je Kerum za Jutarnji.hr