Hrvatska USPON SILVANE MUSTAPIĆ

Svilanova draga 34. dužnosnica na Pantovčaku!

Producentica Silvana Mustapić, draga Siniše Svilana, nova je bliska suradnica predsjednika Ive Josipovića. Usponom Silvane Mustapić na Pantovčak broj osoba na dužnosničkim plaćama u Josipovićevom uredu narastao je na 34

Makaranka Silvana Mustapić već je počela raditi u Uredu predsjednika, i to kao pomoćnica savjetnice za društvena pitanja Zrinke Vrabec Mojzeš. Time je savjetnica Vrabec Mojzeš dobila već petu osobu koja joj pomaže predsjednika savjetovati o društvenim pitanjima.

Uz Mustapić, savjetnica Vrabec Mojzeš ima zamjenicu, još jednu pomoćnicu i dvoje povjerenika zaduženih za ljudska prava i vjerske zajednice.

Na Pantovčaku doznajemo da je nova pomoćnica predsjednikove savjetnice zaposlena u Odjelu za informiranje Ive Josipovića. Iščekujemo i životopis nove Predsjednikove bliske suradnice budući da je njezino djelovanje posve nepoznato hrvatskoj javnosti. Do sada su je mediji i to prvenstveno u trač - rubrikama, zapazili tek kao mladu, novu partnericu direktora programa Nove TV Siniše Svilana.

Siniša Svilan u kratkom razgovoru za tportal otkrio nam je Silvana ima njegovu bezrezervnu podršku i da je preponosan na njezin politički uspon.

'Što da vam kažem, nego da sam presretan. Jako se veselim svakom njezinom uspjehu, a posebno ovom', kazao nam je direktor programa Nove TV.

Nema sumnje da će mediji budnim okom pratiti kako Nova TV izvještava o aktivnostima Ureda predsjednika i političko djelovanje samog prvog čovjeka države budući da je nova  dužnosnica, koju je Josipović zadužio za medije, ujedno i supruga direktora programa najgledanije komercijalne televizije. Nova TV  nedavno je stekla status tv kuće s najgledanijim Informatvnim programom u Hrvatskoj.

Iako je u zemlji proglašena sveopća štednja Josipović je imenovanjem Silvane Mustapić povećao broj dužnosničkih plaća na Pantovčaku, a pokazale su se netočnima i tvrdnje iz ožujka ove godine kako je zaokružena lista najbližih suradnika predsjednika Republike.

Predsjednik Josipović ima veći broj dužnosnika nego ih je imao predsjednik Stipe Mesić, a približava se brojci koju je imao prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman. Doista zabrinjavajuće znamo li da je Tuđman djelovao u predsjedničkom sustavu, odgovarao za rad vlade i djelovanje većeg dijela cijelog političkog sustava.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još