Hrvatska LOKALNI OGRANAK

'HDZ može i bez Polančeca'

Samo nekoliko sati nakon što je u medijima objavljeno da se protiv Damira Polančeca vodi istraga, reagirao je i njegov matični ogranak HDZ-a u Koprivnici. Sudeći prema njihovim riječima, HDZ Polančecu više baš i ne drži stranu

'Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec posljednjih mjeseci nije aktivno sudjelovao u radu lokalnih tijela stranke. Ono što u ovom trenutku mogu potvrditi je činjenica da je afera u Podravki za koju se veže i njegovo ime nanijela štetu stranci', rekao je predsjednik koprivničkog odbora HDZ-a Damir Felak, poručivši pritom da HDZ može i bez Polančeca te da nitko nije nezamjenjiv.

Ako se Polančecu dokaže krivnja, on će, kaže Felak, snositi i stranačke sankcije. 'Ja ne podupirem nikakve kriminalne radnje, ni ljude koji su u njih umiješani. Polančec je imao našu potporu u vrijeme kada je bio potpredsjednik stranke i Vlade jer smo smatrali da dobro radi svoj posao. Medijske napise i spekulacije je li Polančec umiješan u Podravkine afere ne mogu komentirati dok nadležna pravosudna tijela to ne dokažu', zaključio je Felak.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još