DOŠLI I HDZ-OVCI I HSS-OVCI

Bandić održao skup ispred SDP-a

12.12.2009 u 16:19

Bionic
Reading

Iako je na plakatima i na radiju skup bio najavljen ispred stare pošte, Milan Bandić održao je svoj predizborni skup ispred zgrade SDP-a u Vrgorcu. Na platou ispred zgrade bivšeg Komiteta a danas sjedišta SDP-a, Bandića su dočekale Vrgoračke mažoretkinje i mnoštvo ljudi

Stožer je oblijepio cijelu zgradu plakatima, aktivisti su dijelili promidžbene materijale, sokove i sadnice maslina, a djelatnici MI Pivac su pekli i dijelili ćevape. Bandić je održao kratak govor s već poznatom retorikom, no od samog govora bili su zanimljiviji oni koji su ga došli poslušati. Na do sada najveće predizbornom skupu u Vrgorcu među publikom se nalazilo vrlo šareno i neočekivano društvo.

Bandića su došli poslušati lokalni predsjednik HDZ-a, predsjednik SDP-a, predsjednik HSS-a, svećenici, vlasnik Mesne industrije Tonći Pivac te velik broj ljudi iz susjedne Hercegovine.

Stranačke stege lokalnog HDZ-a i SDP-a očigledno ne postoje, jer su članovi i jedne i druge stranke zdušnim aplauzima pozdravljali svaku Bandićevu rečenicu, a iz SDP-a se nitko nije pobunio na Bandićev nastup pred vratima stranke.

Bandić i Tonći Pivac
Bandić i don Ivan Turić