PRIMORAC UZVRAĆA UDARAC

'Hebrang se od žrtve pretvorio u progonitelja'

25.11.2009 u 11:55

Bionic
Reading

Bivši stranački sudrugovi iz HDZ-a, predsjednički kandidati Dragan Primorac i Andrija Hebrang započeli su tešku bitku za glasove u kojoj se ne preza ni od niskih udaraca. Na Hebrangove objede da je 'dezerter i izdajnik', Primorac uzvraća da se Hebrang od žrtve pretvorio u progonitelja

Primorac se u srijedu ujutro obratio javnosti priopćenjem u kojem tvrdi da su prozivke Andrije Hebranga neutemeljene.

Andrija Hebrang se od žrtve pretvorio u progonitelja. Retorika koju koristi Andrija Hebrang pokazuje koliko je slab i ljut na činjenicu da nakon samo sedam dana kampanje ankete pokazuju koliko više glasača podržava predsjedničkog kandidata Dragana Primorca u odnosu na njega', poručuju iz Primorčeva izbornog stožera.

Dodaju i da je Primorac siguran da će ga podržati ne samo Hebrangovi birači, nego i on sam, u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Podsjećamo, u utorak navečer Hebrang se u Krapini prigodno verbalno obračunavao s bivšim HDZ-ovcima Primorcem i Nadanom Vidoševićem. Za Primorca je ustvrdio da je pobjegao u Ameriku čim je započeo rat i poručio: 'Primorče, ti si izdajica i dezerter i ne možeš voditi ovu državu, a u šaci te drže svi hrvatski branitelji koje si iznevjerio!'

I dok Primorac uzvraća udarac, Vidošević još uvijek šuti, premda ga je Hebrang također optužio za dezerterstvo te za nezakonito bogaćenje na grbači hrvatskog naroda.