HNS-OVCI NAJAVLJUJU

'Sjednica Skupštine u četvrtak biti će jedna od najmučnijih'

30.08.2016 u 12:32

Bionic
Reading

Potpredsjednica HNS-a Anka Mrak Taritaš prozvala je u utorak zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ustvrdivši kako je nedopustivo da zato što želi biti premijer pretvara Zagreb u lažno gradilište i sredstvima građana radi sebi kampanju

"Sve je u crvenom, stanje je alarmantno i moramo se zabrinuti", poručila je sa konferencije za novinare u središnjici stranke.

HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Tomislav Stojak također se obrušio na Bandića rekavši da funkcionira po principu "Grad to sam ja", a u kampanji se "ponaša kao veliki frajer s našim novcima".

"On uzima svima a daje samo svojima", poručuje Stojak uvjeren kako će sjednica zagrebačke Gradske skupštine, zakazana za četvrtak, biti jedna od najmučnijih otkada je on zastupnik. "Šalje vam prijedloge, gleda u oči , gura ruku u džep i kaže 'ne brini, znam kako ću ih potrošiti'", rekao je Stojak.

Zapitao se kako Bandića ne brine to što Stenjevac i Špansko/Malešnica nemaju novu ambulantu, što je u Trnskom uredio plato samo do pola, a na Savici je dozvolio uništenje parka zbog gradnje crkve.

"Nema strateških projekata, a Jarunski se most s postojećom upravom neće nikada izgraditi", uvjeren je Stojak.

HNS poručuje kako će učiniti sve da Bandića "za osam mjeseci zamijene".