TAKO TO IDE

Bandić danas čestita Glasnoviću, a 2013. ga je zavlačio za stipendiju

09.08.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Josip Glasnović, koji je u Riju osvojio zlatnu medalju, prije tri godine ostavio je na Facebooku Milana Bandića poruku koja danas zvuči poražavajuće posebno kada se zna da je Bandić je jučer bio među prvima koji je čestitao Glasnoviću

U svibnju 2013. godine obratio se zagrebačkom gradonačelniku, s porukom u kojoj prvog čovjeka Zagreba upozorava da njemu i bratu Antonu kasne stipendije Grada Zagreba u iznosu od 2400 kuna, koje su im, uz 1400 kuna dotacija Hrvatskog olimpijskog odbora, bile jedina primanja.

Spomenuo je kako su, uz brojne europske i svjetske osvojene medalje, brat i on rekorderi u disciplinama trap i parni trap. Na Olimpijskim igrama u Pekingu Josip je bio peti, na Europskom prvenstvu u Cipru ekipno su osvojili zlato, a on pojedinačno broncu i tako dalje.

'Najljubaznije Vas molim odgovor iz kojeg razloga nam nisu isplaćene stipendije Grada Zagreba za mjesec ožujak i travanj 2013. godine? I brat Anton i ja nezaposlene smo osobe i kao takvi evidentirani smo na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, te kako su nam troškovi treniranja iznimno visoki, svaka mukotrpno donirana kuna nama je iznimno važna za daljnje treniranje i sam život', naveo je 2013. Glasnović.