OGLASIO SE MOSTOVAC

Bulj pozvao DORH i USKOK da odrade posao oko Ane Karamarko

10.05.2016 u 14:23

Bionic
Reading

Mostovac Miro Bulj upitan je prilikom otvaranja stranačkih prostorija u Sinju jesu li se njegove ranije prozivke odnosile na napise o Ani Karamarko prema kojima je lobist MOL-a Josip Petrović za usluge praćenja energetskog tržišta uplatio supruzi Tomislava Karamarka 60 tisuća eura

'Pozivam Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa da provjeri premijera, potpredsjednike Vlade Karamarka i Petrova, ministre gospodarstva i poduzetništva i sve ostale ministre, zastupnike, ako imaju nekakvu suradnju s MOL-ovim konzultantima ili MOL-om, koji je otuđio našu Inu na neprijateljski način, naši političari su dozvolili da se ono što vrijedi 100 milijardi dolara proda po bagatelnoj cijeni. Ne zna se jesu li nešto platili', kazao je, kako prenosi N1, Miro Bulj

'Neka Povjerenstvo, DORH i USKOK rade svoj posao', poručio je također i ustvrdio da, ako nismo u stanju zaštititi nacionalne resurse već ih rasprodajemo, onda nam Vlada i Sabor ne trebaju', rekao je Bulj, a prijavu Povjerenstvo odmah je podnio bivši pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević.

Navodi i kako nije 'vidio članak u Nacionalu, ali tu je Povjerenstvo koje je plaćeno da to provjeri', jer 'ne možete biti u Vladi i Saboru, a biti konzultant tvrtke koja otuđuje našu Inu', kazao je Bulj, a Povjerenstvo se vrlo brzo oglasilo

Na pitanje očekuje li da će Vlada potrajati s obzirom na to da otvara urede, Bulj odgovara: 'Bit će što bude' te ustvrdio da će on braniti interese Dalmacije i Sinja, bez obzira na prijevremene izbore ili trajanje parlamenta u punom mandatu.

Poslanicu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović također je komentirao.

'Predsjednica ima svoje ovlasti i može se ponašati kako hoće. Most nije za podjele i priče o partizanima i ustašama koje koriste i Hrvatska raste i Domoljubna koalicija, jer jedino na toj platformi mogu dobiti glasove', rekao je Bulj.

'Bili jedni ili drugi, mi smo da podrže reforme ili će narod morati mijenjati', kazao je, na što je došlo i potpitanje, je li moguća suradnja s koalicijom Hrvatska raste i bez izbora.

'Oni su to potpisali, i jedni i drugi znaju što su potpisali. Kad smo bili u Smičiklasovoj, da im je netko rekao da se utrkuju tko će prvi do Trga bana Jelačića, oni bi trkali, pa skoro polugoli', kazao je Bulj.

'Žao mi je što u ovoj Vladi nismo napravili 10, 15 reformi pa da krenemo naprijed. Pa neka budu izbori!' kazao je Bulj.