U NEDJELJU

Tajno vjenčanje Karamarka i Ane Šarić u crkvi

26.05.2015 u 22:02

Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u nedjelju se oženio u tajnosti

U intervju za Novu TV svoju dosadašnju partnericu Anu Šarić Karamarko je iznenada nazvao suprugom.

'Vi ste sad meni rekli da ste se oženili?' upitao ga je voditelj Mislav Bago. 'Da, u međuvremenu, da. Pa u nedjelju, da', odgovorio je Karamarko.

Podsjetimo, veza Karamarka i Ane Šarić našla se u fokusu javnosti jer je predsjednik HDZ-a vozio automobil registriran na tvrtku svoje partnerice koji nije smio.
Postavilo se pitanje je li Karamarko imovinu svoje partnerice trebao unijeti u imovinsku karticu.

Reagirajući na cijelu priču koja se razvila, čak se i HDZ oglasio o prirodi veze između Karamarka i Šarić. Evo sada je predsjednik HDZ-a sve glatko presjekao i dvojbe više nema i imovina od njegove nove supruge će se morati naći u njegovoj imovinskoj kartici. Karamarko u roku od 30 dana mora unijeti imovinu supruge u karticu.

Odgovarajući na pitanje o imovinskoj kartici u intervju za Novu TV, Karamarko je kazao: 'Ta kartica (taj automobil? op.a.) nije vlasništvo ni firme, moje, već supruge ako ćemo preciznije. Oprostite, nije vlasništvo ni njezine firme, već je unajmljeno. To je kao da unajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da to treba staviti u imovinsku karticu.'

Mladenci su se vjenčali u crkvi Svetog križa u zagrebačkom kvartu Siget. S obzirom na to da su oboje prethodno već bili u brakovima, za pretpostaviti je da nisu imali crkvene brakove, ili su pak tražili poništenje crkvenih brakova u Vatikanu, što će nesumnjivo izazvati novu pozornost javnosti. Predsjednik HDZ-a deklarirani je katolik i zagovornik konzervativnih vrijednosti te će svakako biti zanimljivo vidjeti kako je realiziran ovaj drugi brak.