REAGIRANJE HRT-A

Pavić nije izbačen, otkazali smo mu ugovor

24.04.2015 u 15:03

Bionic
Reading

HRT je reagirao na tekst objavljen na tportalu pod nazivom Sudski ovršitelj na HRT-u plijeni opremu Njihovo reagiranje prenosimo u cijelosti.

Netočno je kako je trgovačko društvo MAPA d.o.o. čija je ovlaštena osoba gospodin Martin Pavić izbačena sa HRT-a i kako mu je HRT bio dužan ponuditi sklapanje novog ugovora. Naime, navedenom je društvu otkazan Ugovor o zakupu zbog kršenja odredaba istog nakon čega je HRT temeljem javnog natječaja sklopio novi ugovor sa obrtom Catering Majetić, a koji je ugovor sporazumno raskinut 2011. godine.

HRT 2011. godine objavljuje novi javni natječaj na kojem je Adria Gastro d.o.o. odabrano kao najpovoljniji ponuditelj, a na koji se natječaj trgovačko društvo MAPA d.o.o. nije niti javilo

U tom smislu, netočne su, paušalne i zlonamjerne insinuacije gospodina Martina Pavića da bi HRT bio oštećen na bilo koji način, kao i da bi odgovorne osobe HRT-a onemogućavale provedbu ovršnog postupka obzirom je ovrha u cijelosti provedena s danom 23. travnja 2015.g., a razlog nemogućnosti provedbe ovrhe u proteklom razdoblju leži u činjenici da ovršnom ispravom nije bio dovoljno određen predmet ovrhe, kao i da ovrhovoditelj - MAPA d.o.o. - nije osigurao sve uvjete za provedbu ovrhe.

Pritom napominjemo da je MAPA d.o.o. tijekom trajanja ovršnog postupka, za svoje propuste zbog kojih se ovrha nije mogla provesti, neistinito i maliciozno pokušavala okriviti HRT i ostale sudionike u provedbi ovrhe, pa tako čak i sudske ovršitelje.