TKO IH JE VIDIO?

Kod Umaga nestala dvojica dječaka

20.12.2008 u 15:39

Bionic
Reading

Dvojica dječaka, Matija Stapić (14) iz Umaga i njegov prijatelj Leon Pavić (15) iz obližnje Fratrice, u srijedu su napustili roditeljske domove nakon čega im se gubi svaki trag

Policija intenzivno traga za dječacima, a prema nekim saznanjima, dječaci se i dalje nalaze na području Umaga.

Kod sebe u trenutku nestanka nisu imali ni novac ni osobne dokumente, a od kuće su se udaljili na motorima, bijelom Thomosu Automaticu i crvenom APN-u, u smjeru Novigrada i Poreča, piše Jutarnji list.

Matija Stapić visok je 160 centimetara, mršav, kratke plave kose i očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-plavu vjetrovku, tamnoplave široke 'reperske' traperice, maslinastozelenu kapu i sve tenisice, a nosio je i tamnoplavi ruksak.

Leon Pavić visok je oko 174 centimetra, srednje tjelesne građe, smeđe kose i očiju. Na sebi je imao crvenu zimsku jaknu s crnim ukrasom na leđima, plave traperice, ruksak izblijedjele bordo boje, a sa sobom je ponio dva para tenisica, od kojih jedne crne, te dvije sive majice, jednu na kopčanje i drugu 'duplu', s bijelim rukavima.
Matijina mama Maja Stapić uvjerena je pak u to da su djeca pobjegla zbog loših ocjena i neuspjeha u školi.

Inače, prema posljednjim informacijama, dječaci su navodno viđeni u Konzumu u riječkom Tower centru. Jedan muškarac je, naime, nazvao Leonova oca kazavši mu da je Matiju i Leona vidio u Konzumu. Policija provjerava tu informaciju

Sve one koji nešto znaju moli se da to dojave najbližoj policijskoj postaji ili na osobne telefone 091-156 8432 (Maja Stapić) i 098-182 2280 (Tomislav Pavić).