VOLKSWAGEN BUBA

Mario Petreković i Baby Dooks imaju novi hit

16.12.2014 u 14:10

Bionic
Reading

Mario Petreković i Baby Dooks snimili su u Studiju smijeha spot za pjesmu Bakica, u funky stilu, čiji su glavni protagonisti VW Buba te rasplesana grupica simpatičnih bakica.

Volkswagen je omogućio prijevoz gospođa iz umirovljeničkog doma Remete do Studija smijeha, a nova Buba jedna je od atrakcija u spotu jer se u njoj bakice odvoze s cjelonoćnog partijanja.

Ovo je prvi zajednički glazbeni projekt dvojice dugogodišnjih prijatelja, koje trenutno možemo gledati u popularnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato, a kojima su se u izvođenju pjesme priključili Bizo Brigante iz Bolesne braće te radijska i TV voditeljica Jana Fabijanić. Svi četvero članovi su novonastalog koncepta Yoghurt koji osim autorske glazbe objedinjuje kostimirane izvedbe, ples i glumu.

„Zajedno s Baby Dooksom bit ću uključen u promociju spotova i koncerata, planiramo izdati vlastiti album i raditi na širenju koncepta Yoghurt“, izjavio je Mario Petreković najavivši veliku turneju po 'staračkim domovima' s ovim novim funk projektom.

Od kada se prvi put pojavila na tržištu, davne 1938. godine, Volkswagen Buba privlači brojne poglede i osvaja simpatije. Prva generacija ovog modela dosegla je kultni status, prodano je blizu 22 milijuna primjeraka, i jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena. Svojim originalnim i neodoljivim dizajnom VW Buba i dan danas predmet je žudnje, kako muškaraca, tako i pripadnica ljepšeg spola, a osvojila je i rasplesanu i simpatičnu grupicu iz spota Bakica.

O tvrtki Porsche Croatia:
Porsche Croatia d.o.o. generalni je uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA. Tvrtka je osnovana u travnju 1999. godine, a od 2013. postaje članom najveće europske automobilske maloprodajne obitelji, one Porsche Holdinga iz Salzburga koja posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, ali i u Južnoj Americi te Kini.

Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži ukupni udio od skoro trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske.