UJUTRO ISPOD NULE

Kakvo nas vrijeme čeka ovoga tjedna?

24.11.2014 u 10:48

Bionic
Reading

U utorak će u unutrašnjosti biti pretežno oblačno uz mogućnost kraćih sunčanih razdoblja, uglavnom poslijepodne. Na Jadranu će biti djelomice sunčano uz postupan porast naoblake prema kraju dana

U unutrašnjosti će vjetar biti slab, a na Jadranu će zapuhati slaba do umjerena, podno Velebita mjestimice jaka bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 0 do 4, a na Jadranu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 9, a na Jadranu od 12 do 17°C.

U srijedu će u središnjoj i gorskoj unutrašnjosti još uvijek biti maglovito uz nisku naoblaku, osobito u središnjoj unutrašnjosti. Sredinom dana očekuje se postupno razilaženje naoblake pa su poslijepodne moguća povremena sunčana razdoblja. U Slavoniji će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Na Jadranu će biti promjenjivo oblačno uz povremena sunčana razdoblja. Oblačnije će biti na sjevernom Jadranu gdje je moguća i slaba kiša. U unutrašnjosti će vjetar biti slab, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura s povremenim jakim udarima. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -1 do 3, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 4 do 8, a na Jadranu od 10 do 15°C.

U četvrtak pretežno oblačno i oblačno uz povremenu kišu, mjestimice obilniju na sjevernom Jadranu. U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren jugozapadnjak jugoistočnjak, a na Jadranu slabo do umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -2 do 2, a na Jadranu od 7 do 13°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 11 na sjeveru do 18°C na jugu.

U petak će posvuda biti pretežno oblačno uz mjestimično kišu. Poslijepodne će kiša biti rjeđa, a u unutrašnjosti su moguća i kraća sunčana razdoblja. Posvuda će puhati slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 2 do 7, a na Jadranu od 11 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 6 do 11, a na Jadranu od 15 do 19°C.

Tijekom vikenda ne očekuje se značajnija promjena vremena.