'PRŠTI OD ENERGIJE'

Joško Dvornik: Eto mene Čačiću ako osnuje stranku

07.04.2014 u 20:47

Bionic
Reading

Član Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke Joško Dvornik najavio je danas da će se učlaniti u novu stranku Radimira Čačića ako je osnuje

'Ako gospodin Čačić nakon izlaska iz zatvora osnuje novu stranku, ja ću se u nju učlaniti, a iako sam član Središnjeg odbora HNS-a, operativno sam se povukao iz tog stranačkog tijela i ne idem više na njegove sastanke', izjavio je danas za Hinu Joško Dvornik, koji je i jedan od utemeljitelja HNS-a u Splitu. Istaknuo je da 'jako dobro poznaje Čačića' te kako mu je poznato da on, kako je rekao, 'pršti od energije i volje' da se politički angažira nakon izlaska iz zatvora.

'Na jednom druženju prije pola godine, dok još nije bio izbačen iz HNS-a, govorio je da ima snage i volje politički se angažirati u stranci nakon izlaska iz zatvora i da želi aktivno sudjelovati u hrvatskoj politici. Pošto je izbačen iz HNS-a, Čačiću jedino preostaje da osnuje novu stranku i ja mislim da će on tako i postupiti', rekao je Dvornik.

Po Dvornikovim tvrdnjama, Predsjedništvo HNS-a uplašilo se Čačićeva ponovnog političkog angažmana nakon izlaska iz zatvora te ga je zato i izbacilo iz stranke.

'Izbacivanje gospodina Čačića iz HNS-a, po mojem mišljenju, dogodilo se na krajnje nedemokratski način, koji je nemoralan', rekao je Joško Dvornik.