KASNILI DVA SATA

Strojovođa napustio vlak jer mu je istekla smjena

14.12.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Punih 90 minuta nepotrebno smo stajali u vlaku u Hrvatskom Leskovcu jer je strojovođa odbio voziti vlak jer mu je završila smjena.

'Izašao je iz vlaka, a mi smo ostali čekati novog strojovođu', ispričao je za Jutarnji list jedan od putnika koji su jučer putovali vlakom iz Karlovca koji je neobjašnjivo zapeo u Hrvatskom Leskovcu. Putnicima je prvo vlak kasnio 20 minuta u Karlovcu, a kada su napokon krenuli prema Zagrebu, stali su u Hrvatskom Leskovcu.

Kada je došao novi strojovođa, krenuli su, a vlak je u Zagreb stigao s pune 124 minute kašnjenja. U HŽ-u su priznali da je bilo velikih problema na liniji Karlovac - Zagreb i da je vlak kasnio čak 124 minute.


'Pogriješili smo, žao nam je i želimo se ispričati putnicima. Neka nam svi pošalju mail s pritužbama, a mi ćemo vidjeti kako dalje. Riječ je o tome da smo pogriješili. Strojovođi je istekla smjena i on je napustio svoje radno mjesto', rekla je glasnogovornica HŽ-a Mihaela Tomurad Sušac. Iz HŽ-a kažu da su za kašnjenja ovih dana ponajprije bile krive vremenske neprilike, ali i kvarovi cijelih garnitura.