Hrvatska DRUGA STRANA MEDALJE

Američki novinar o svojoj traumi u Trogiru

  • Autor: I.E.M.
  • 20.9.2012 18:58:26
  • 20.9.2012 17:00:45

Američki novinari požalio se Croatian Timesu na ponašanje policijskih službenika tijekom njegova posjeta Trogiru

Novinar Andrija Wolfson iz Louisville rekao je za Croatian Times: 'Cijeli dan sam putovao do Trogira od Plitvica, preko Zadra i Šibenika. Tek sam po noći stigao u Trogir. Nepropisno sam parkirao tek oko 45 sekundi da pitam kako da dođem do svog hotela. Prepala me je buka koja je dopirala sa suvozačke strane, a proizvelo ju je vozilo pauka, koje mi se prišuljalo i blokiralo kotače te se pripremalo za vuču mog unajmljenog automobila', ispričao novinar Wolfson.

Kaže kako još nije bio osvijestio što mu se događa kad mu je vozač pauka otvorio vrata, zgrabio ga za ruku, izbacio van te mu uzeo ključeve.

'Iako su trogirskom policajcu potvrdili u obližnjem dućanu da sam van vozila bio maksimalno minutu te da sam samo pitao kako doći do hotela, on mi je ipak uzeo putovnicu i natjerao me u policijsku postaju, gdje sam gotovo dva sata čekao da smisle što će sa mnom', kazao je Wolfson.

'Na kraju je rekao da, ako sam platio 300 kuna kazne za pogrešno parkiranje, mogu ići, ali kad sam platio, djelatnik pauk službe mi je rekao da sam trebao platiti još 200 kuna za njih, iako mi nisu odvukli automobil. Činilo mi se da me reketare', požalio se Wolfson. Iz policije su za Croatian Times poručili da će provjeriti slučaj te ih izvijestiti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još