Hrvatska PRVA FAZA

Radovi na zapadnoj obali Rive kasne 15 dana

Na sastanku splitskog dogradolnačenika Jure Šundova i predstavnika 'Konstruktor inženjeringa' i 'Pomgrada' koji izvode radove na zapadnoj obali Rive dogovoreno da se prvotno utvrđeni rok završetka radova prve i druge faze s 15. travnja pomiče na 30. travnja

Do 15-dnevnog kašnjena je došlo zbog poteškoća u kojima se našao glavni izvođač radova 'Konstruktor-inženjering' , priopćila je popodne služba za odnose s javnošću splitske Gradske uprave.

Radnici 'Konstruktor-inženjeringa' su nedavno zbog neisplaćenih plaća višednevno obustavili rad što je usporilo preuređenje zapadne obale. Početkom ovog tjedna nakon što im je isplaćen dio zaostalih plaća radnici Konstruktora su odustali su od ranije najavljivanog općeg štrajka.

No, na današnjem je sastanku, kako se navodi u prioćenju, dogovoreno je da će zbog poteškoća u koje je zapala tvrtka Konstruktor inženjering, većinu ranije ugovorenih poslova na preuređenju zapadne obale nastaviti obavljati glavni podizvođač tvrtka "Pomgrad", a ostatak poslova će obaviti "Konstruktor-inženjering" sa svojim manjim kooperantima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još